Anasayfa / Blog / Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık Radyo Dumlupınar’ da Canlı Yayın Konuğu Oldu
19Aralık 2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık Radyo Dumlupınar’ da Canlı Yayın Konuğu Oldu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Radyo Dumlupınar’ da Mustafa Murat Aydın’ ın hazırlayıp sunduğu Nüans programının Canlı Yayın konuğu olarak halktan ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Programdaki açıklamalarında Kütahya’ nın genç nüfusa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Alim Işık, İkamet Kart projesi ile Kütahya’ nın gelişen ve üreten bir şehir olma yolunda ilk adımı atacağını belirtti. Öğrencilerimizi “İkamet Kart” sahibi olmaya ve nüfuslarını Kütahya’ ya aldırmaya davet etti. İkamet Kart sahibi olan öğrencilerimize esnaf tarafından da çeşitli indirimlerin uygulanacağını belirten Alim Işık, su aboneliği kendi üzerine olan öğrencilerimize de su indirimi yapılacağını belirtti.

Öğrenci Topluluklarıyla toplantılar düzenleyerek beklentileri ve istekleri dinlediğini belirten Işık, “Öğrenci toplulukları bir istek ve olumsuzlukla karşılaştıklarında bize ulaşsınlar.” dedi.

Kütahya’ da sosyal aktivitenin az olduğundan yakınan dinleyenlere cevaben Işık “ Belediyemiz olanaklarında ya da paydaşlarımızla birlikte yapabileceğimiz ne varsa bunlar hayata geçecek. Önümüzdeki yıl yapacağımız anket çalışmasıyla istenilen yıldız sanatçıları Kütahya’ya davet edip öğrencilerimizle buluşturacağız” dedi.

“Kanal Kütahya, Kent Meydanı, Vazo Kule ve Marka Kent Kütahya” projelerine de yayınımızda yer verip açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız, 2020 yılı itibari ile bu projelerin hayata geçeceğini ve kısa sürede de Kütahyalılarla bu projelerin buluşacağını belirtti.