Anasayfa / Blog / DPÜ’de Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Rüzgarı
20Aralık 2019

DPÜ’de Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Rüzgarı

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Radyo Dumlupınar Aracılığı ile Kütahya’ da

Ön gösterimi Kütahya Sera Avm Cinetech Sinemalarında yapılan “ Baba Parası” filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin,  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’ nda yüzlerce öğrenci ve vatandaşlarımızla buluştu.

Etkinlikte oyuncularımıza sorulan sorular büyük bir nezaketle mizahi şekilde kendileri tarafından yanıtlandı. İlginin yoğun olduğu etkinliğimizin sonunda üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla Batur ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz tarafından Ahmet Kural’a, Murat Cemcir’e ve Yağmur Tanrısevsin’e üniversitemizin altın anahtarı takdim edildi.

Ardından filmi sevenleriyle izlemek üzere Sera Avm Cinetech sinema salonlarına giden oyuncularımız her bir salonda tüm izleyenlerini ayrı ayrı selamladılar. Filmlerini bir de Kütahya’ da sevenleriyle birlikte izlediler.

Salonlardan birinde yurttaki arkadaşlarının etkinliği kaçırdıklarını belirten bir izleyicinin ricası üzerine, film bitiminde oyuncularımız kampüs içerisinde bulunan Hüsnü Özyeğin Kız Yurdu’ na ziyarette bulundular.

Yola çıkmadan Radyo Dumlupınar’ a Canlı Yayın Konuğu olan oyuncularımız, yayına gelen tüm telefonları yanıtlayıp istek parçaları dinleyenlerimizle buluşturdular.